Over Techking banden


Groen Goodride logo met een achtergrond van zwarte bandenGroen Goodride logo met een achtergrond van zwarte banden

Techking is in 2005 opgericht en is gespecialiseerd in de productie van OTR banden. Deze machinebanden zijn onder andere geschikt voor toepassingen in mijnen en in de constructie industrie. Het bedrijf verkoopt in meer dan 130 landen en heeft 57 patenten.

De materialen die Techking gebruikt voor hun banden komen vanuit de hele wereld. Zo worden de staaldraden voor de banden gekocht in België, het rubber komt vanuit Azië en het zwarte carbon is afkomstig vanuit de VS.

Techking is een enorm bekend merk binnen de industrie. De banden staan bekend als enorm betrouwbaar en zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor is het bedrijf OEM leverancier voor veel grote Europese merken; Liebherr, Sandvink Group, Tadano Demag en Doosan. Ook merken zoals Volvo en JCB kiezen steeds vaker om banden van Techking als OEM voor te schrijven.

BAS Tyres is gespecialiseerd in het aanbieden van Techking banden voor grondverzet machines zoals kranen en loaders (OTR toepassing)

 

 

Techking mining and construction tyresTechking mining and construction tyres

Wat zijn de voordelen van Techking banden?

 

De banden van Techking hebben de volgende voordelen:

  • De banden van Techking voldoen aan de Europese wetgeving en worden getest in Europese testfaciliteiten
  • BAS Tyres selecteert haar buiten Europese import op kwaliteit, dat uit zich in tevreden klanten die deze banden gebruiken en dat komt door de goede en direct contacten die BAS Tyres met haar leveranciers onderhoud
  • De banden van Techking worden gezien als de absolute wereldtop als het gaat over OTR banden. Om deze reden kiezen veel leveranciers voor Techking als hun OEM. Hiertoe behoren zelfs Europese merken zoals JCB, Liebherr en Volvo.
  • Techking heeft enorm veel kennis in huis. Zo helpt het on pre sale, on sale en after sales team van engineers bedrijven bij het kiezen voor de juiste banden per toepassing.
  • Techking banden worden geproduceerd in samenspraak met veel bedrijven uit de business.  Techking heeft veel testlocaties verspreid over de hele wereld. Zo worden banden direct getest in mijnen en wordt feedback van de eindgebruikers direct verwerkt om de banden te verbeteren.
  • Techking banden worden zo geproduceerd dat ze meer comfort bieden, langer meegaan, beter geschikt zijn tegen scherpe randen en nog veel meer.

Waarom moet ik voor een Techking band kiezen

 

Veel mensen hebben altijd het idee dat dingen die in China gemaakt worden, van mindere kwaliteit zijn. De banden van Techking vormen een absolute uitzondering op deze redenering. De banden zijn zelfs zo goed dat ze fabrieks af worden gemonteerd op diverse grote grondverzetmachines van grote Europese leveranciers.
De banden van Techking onderscheiden zich bovendien door hun enorm goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook is het bedrijf enorm gespecialiseerd in de OTR branche. Deze kennis komt hen goed van pas bij de ontwikkeling van nieuwe producten.Waar worden Techking banden geproduceerd?

 

De banden van Techking worden voornamelijk geproduceerd in China. Om de banden te produceren, halen ze grondstoffen vanuit de hele wereld. Zoals eerder beschreven worden staaldraden uit België gehaald, en de grondstoffen voor het rubber uit Azië en de VS.

De banden van Goodride worden geproduceerd volgens de strengste productie eisen. Hierdoor kiezen veel producenten van OTR machines voor Goodride als hun OEM (original equipment manufacturer) leverancier

Het bedrijf heeft zelfs test locaties in Australië. Op deze testlocaties test de fabriek de kwaliteit van de banden in mijnbouw applicaties. Doordat ze dichtbij de mijnen een eigen kantoor hebben, kan productdata gemakkelijk doorgespeeld worden om zo het proces van de ontwikkeling van de banden te verbeteren.

Het bedrijf van Goodride werkt volgens het Triangle model; geintergreerede R & D, profesionele service en speciale verkoop units per land. Hierdoor kan het bedrijf optimale waarde bieden aan hun eindklanten

Ons assortiment Techking banden

 

BAS Tyres heeft een groot assortiment aan Goodride banden. Wij hebben van Goodride voornamelijk vrachtwagenbanden en banden voor grote grondverzetmachines (OTR) ons complete overzicht Goodride banden vind je hieronder in het productcarousel.Ons assortiment gebruikte Techking banden

 

BAS Tyres heeft een groot assortiment aan gebruikte banden. Alle gebruikte vrachtwagenbanden staan op deze pagina: https://www.bastyres.com/nl/banden/gebruikte-vrachtwagenbanden.html de gebruikte OTR banden staan op: https://www.bastyres.com/nl/banden/gebruikte-grondverzetbanden.html

 

Indien wij gebruikte Techking banden op voorraad hebben, dan worden deze getoond in onderstaande productcarousel.Contacteer ons voor meer vragen over Techking banden

 

Heb je vragen over Techking banden? Of kom je er niet uit? Onze bandenspecialist helpen je graag met het maken van de geschikte keuze!


Goodride OTR (Off The Road) band voor grote grondverzetmachinesGoodride OTR (Off The Road) band voor grote grondverzetmachines
Copyright © 2021 - BAS Tyres - All rights reserved | Alle bedragen zijn exclusief BTW | Webshop door We Provide